Paardrijlessen:

 

Niemand is te oud om te leren paardrijden. Bij Lucylla is het voor alle leeftijden mogelijk om van maandag tot en met zaterdag lessen te volgen.

 

Doorgroeiles privé les (van 5 t/m 14 jaar) €22,50
Privé les (ook op locatie) (vanaf 14 jaar) €30,-

Een les duurt ongeveer 1 uur.

De lessen zijn inclusief: Borstelen, opzadelen, rijden, afzadelen


Paarden coaching:

 

Een paard is een kudde en een vluchtdier, ze zullen er alles aan doen als er gevaar dreigt de kudde te beschermen en de eventuele spanning weg te nemen. Een paard is dus in staat spanning weg te nemen, maar ook van de mens d.m.v. verschillende manieren:
• Gapen
• Mesten
• Rollen
• Rennen
Dit gebeurt ook in een sessie. Een sessie vindt plaats in een afgezette ruimte in bijv. de bak. Daar mag je op je eigen manier plaats nemen naast de pony. De pony ziet jou op dat moment als zijn kuddegenoot en gaat jou scannen. In een sessie gaat de pony d.m.v. energieën die ze oppikt van alles laten zien in haar gedrag. De paardencoach stelt daar vragen over. De pony laat verschillende gedragingen zien wat betrekking heeft op je leven. Dit kunnen persoonlijke dingen zijn uit het verleden zijn of dingen die nu spelen. Doordat je er over gaat praten kunnen er verschillende momenten ontstaan die jou kunnen helpen om dit een plekje te geven. Paarden coaching is een mooie manier om jezelf te leren kennen en thema’s uit het verleden of heden een plek te geven of je er bewust van te maken.

 

Een sessie van 1 uur is €90,75


Wandel coaching:

 

Hierbij gaan we lekker de natuur in en bespreken we wat er in je omgaat en wat er bij je speelt en help ik je waar nodig. Ik wandel een stukje met je mee totdat je het zelf weer kan!

 

Dit is zonder paard en duurt ongeveer drie kwartier en is €55,-

 

Longeer lessen:


Dit is een les vanaf de grond met de pony. Hierbij leer je steviger in je schoenen staan en ga je leren om beter voor jezelf op te kunnen komen.

Deze les duurt ongeveer 1 uur en is €35,-

 

 

 


Bij slecht weer worden de lessen in overleg verzet.

Worden de lessen niet 24 uur van tevoren afgemeld worden ze in rekening gebracht.