Ervaring van anderen

 

Elise:
Onze dochter gaat met veel plezier naar paardrijles, ze voelt zich helemaal vertrouwd bij je en geniet enorm van alles wat ze van je leert en de lieve dieren.

 

Dineke:

Al een aantal jaren rijdt onze zoon met heel veel plezier bij Lucylla! Behalve dat hij daar leert rijden is het ook echt een moment waarin Lucylla en Yade gericht aandacht voor hem hebben, wat heel helpend kan zijn om wat rust in deze soms drukke wereld voor een kind te creëren

Onze zoon heeft coaching van Lucylla & Rebel gehad, ongelofelijk hoe je naar deze sessie(s) inzichten krijgt van het paard, verwoord door Lucylla. Aanrader!

 

Jolanda:

Onze dochters hebben beide GOED leren paardrijden bij Lucylla!
 
Als kleine meisjes zijn ze bij haar gestart met het paardrijden (5-6 jaar). Op een spelende wijze leert ze de kinderen alles over het verzorgen en rijden van de pony’s.
Lucylla heeft enorm veel geduld met de kinderen!
 
Wij vinden het belangrijk dat de kinderen goed leren rijden, dus goed zitten en een juiste houding. Ook vinden wij het belangrijk dat de kinderen op een juiste manier leren omgaan met de paarden. Op een liefdevolle manier leert Lucylla dat de kinderen!
 
Lucylla benaderd de kinderen altijd positief en geeft ze zodoende veel zelfvertrouwen!
Inmiddels zijn onze dochters tieners met een gezonde dosis zelfvertrouwen wat hun helpt op school, werk en met het paardrijden! Waar ze zeker aan heeft bij gedragen!

 

Anoniem:

Doordat onze dochter eerst laagdrempelig via een ponydagkamp en vervolgens ook privé lessen paardrijden bij Lucylla kreeg was de stap naar paardencoaching gauw gemaakt. Ze liep regelmatig tegen angsten en overprikkelend zijn aan, wat resulteerde in woede.
Na een fijne uitleg over het gedrag en de eigenheid van paarden gingen ze op weg naar Yade. Een lief, niet al te groot dier, dat vrij sensibel bleek te zijn.

Met de uitleg dat paarden letterlijk spiegelen en niet oordelen, maar spanning kwijt willen, gingen ze met elkaar aan het werk. Het was een bijzondere ervaring dat de opstandigheid en angst voor het onbekende losgelaten kon worden en na dit uur zag ik een rustig, vrolijk kind vol goede gedachten.
Ik zou iedereen een sessie met Lucylla en Yade gunnen!

 

Marnix (14):

Ik rij al bij Lucylla vanaf dat ik 6 of 7 jaar ben. Ik vind dat Lucylla goed kan lesgeven. Ik vind het fijn dat het daar zo rustig is, de paarden zijn leuk en ik vind de groene omgeving heel erg mooi.

 

Wil je ook je ervaring delen laat dan hieronder een bericht achter.

Reactie plaatsen

Reacties

Annemieke
10 maanden geleden

Mijn dochter Kim rijdt al sinds ze 3 is met veel plezier bij Lucylla en ze heeft echt veel van haar geleerd! Ze begon op kleine Rebel en nu wordt ze bijna 13 en rijdt ze op Yade. Nog altijd elke les met heel veel plezier!

Nicole
10 maanden geleden

Mijn dochter rijd sindskort bij Lucylla, wij ervaren dit als zeer prettig. Ze heeft goed oog voor details en is heel fijn in omgang, de kinderen kijken elke week uit naar hun les. Ik kan haar iedereen aanraden!