Hierbij stel ik mijn pony's aan u voor:

 

Rebel ( links ): Een ondeugende maar ook lieve Shetlander van 18 jaar. Rebel is een merrie. Ze is geschikt voor de aller kleinste om mee te gaan rijden maar vind het ook erg leuk om met de wat oudere kinderen met de kar erop uit te gaan. Ze is mega braaf voor de kar. En het is leuk om af te kunnen wisselen met de gewone paardrijles. Ze wordt ook ingezet voor de paarden coaching. Rebel is wat actiever tijdens de coaching en erg duidelijk. Ze heeft een eerlijk karakter, wil graag mensen helpen, maar kan af en toe een beetje ondeugend zijn.

 

Yade ( midden ): Een lieve Fjord van 21 jaar. Yade is een merrie. Ze is rustig, eerlijk en is geschikt voor jong en oud. Met de kinderen heeft ze heel veel geduld en doet braaf haar rondje. Ze is ook zeker geschikt voor de ruiter die wat meer uitdaging wil. Ze wordt ook ingezet tijdens de coaching. Hierbij is ze rustig maar ook duidelijk. Ze geniet ervan om mensen te kunnen helpen en voor ze te werken.

 

Macho ( rechts ): Een lieve Welsh van 13 jaar. Macho is een ruin. Hij is vrij pittig qua karakter. Wel is hij super lief en eerlijk en wil graag voor je werken. Hij kan soms nog een beetje onzeker zijn waardoor hij alleen geschikt is voor de ruiter die al wat verder is met het rijden. Macho wordt ingezet voor de lessen (alleen gevorderde ruiters) en voor de longeer lessen. Hij vind de longeer lessen heel erg leuk en vind het fijn om mensen te kunnen helpen.